Serveis de la Xarxa per a l'Abordatge de la Violència Masclista al Vallès Occidental


El Consell Comarcal engega la 7a edició del concurs “Piula contra les violències masclistes”


09/12/2019


El Piula és un concurs que té per objectiu sensibilitzar contra les violències masclistes al jovent i a la ciutadania de la comarca, promoure el diàleg participatiu i fer visible la importància de les relacions igualitàries, proposant la creació d’una piulada i la seva posterior divulgació a les xarxes socials.

Es convoca a la tardor, coincidint amb la commemoració del 25 de novembre com a Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència contra les Dones.

Tota la població major de 14 anys que visqui, estudiï o treballi al Vallès Occidental pot concursar amb una frase escrita, enviant-la a través del formulari que trobareu en aquesta pàgina. També es pot participar omplint el formulari en paper i dipositant-lo a les urnes repartides per instituts i altres equipaments del territori.

Per participar cal crear una frase responent a la pregunta 'I tu? Què en dius de la violència masclista?' i que no tingui més de 110 caràcters (amb espais inclosos). Ha de ser una frase original, inèdita, sense abreviatures i no pot haver estat mai premiada en un altre concurs.

A través del compte de twitter @PiulaVallesOcc i Instagram es difondran les frases de les persones participants. També es pot seguir tota la informació de la campanya de sensibilització.

Des del mes d’octubre i fins al desembre també es porten a terme diferents tallers als instituts de la comarca en favor de les relacions igualitàries r lliures de violències masclistes. Us podeu informar d’aquestes accions i més al vostre ajuntament!


Tornar